Overslaan naar content

Bandenmonteur Naarden

Op locatie
  • Naarden
Werkplaats

Functieomschrijving

Wij zoeken jouw ambitie om een bandenmonteur te worden

Heb jij affiniteit met auto's en wil jij samen met je collega monteurs zorgen dat de auto's van onze klanten met de juiste banden de weg op gaan. Kom dan ons team versterken!


Hi, wij zijn Pon Center…

Een samenvoeging van Muntstad en Pon Dealer Groep. Twee grote dealerorganisaties die de handen ineen hebben geslagen. Met alle ontwikkelkansen die daarbij horen. Welke dat zijn? Lees je zo, want we vertellen je eerst wat je als Bandenmonteur gaat doen.


Wat ga ik als Bandenmonteur precies doen?

Alles wat te maken heeft met banden! Nieuwe banden monteren, zomer-/winterbanden monteren, balanceren. Je werkt samen met collega's in de werkplaats met de beste (banden)apparatuur in onze unieke bandenstraat. Bij Pon Center Naarden zoeken we een bandenmonteur / bandenwisselspecialist die de banden vervangt van alle mooie auto's die voorbij komen in onze werkplaats.

Details

Hoe we een Bandenmonteur waarderen?

  • Met een mooi salaris en goede reiskosten- en pensioenregelingen.
  • Met kortingen op zorgpremies, auto’s, leasefietsen en meer Pon producten.
  • Met veel ontwikkelkansen, bijvoorbeeld aan de Pon Academy.
  • Met de mogelijkheid om in overleg flexibel te werken.
  • Met een ruime, moderne werkplek, inclusief de nieuwste gereedschappen.
  • Met collega’s die jouw passie voor auto’s delen.

Waarom zou je bij ons komen werken?
Goede vraag. Bij Pon Center zijn we dol op auto’s, maar we houden nog meer van mensen. Voor onze klanten doen we alles om ze op en top mobiel te houden. En bij onze eigen mensen zorgen we ervoor dat ze elke dag met een glimlach het beste werk kunnen leveren.


Doen?

Loop gerust bij een Pon Center binnen. Om de sfeer te proeven. Of om een praatje met een (aanstaande) collega te maken. Al overtuigd? Pon Center hecht veel waarde aan diversiteit dus iedereen is welkom om te reageren.


Stuur je sollicitatie in via de button "Solliciteren". Nog een paar vragen? Beantwoorden we graag via [email protected] of bel met de afdeling HR op op +31 85 071 4934 als je nog vragen hebt.

Welkom aan boord?!

Op locatie
  • Naarden
Werkplaats

of

Apply with Indeed onbeschikbaar
Op locatie
  • Naarden
Werkplaats