Overslaan naar content

Over ons

OP WEG NAAR EEN MOOIE TOEKOMST SAMEN!

WIJ ZIJN PON CENTER

Pon Center is dealer voor de merken Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, CUPRA en Volkswagen Bedrijfswagens en biedt leasing en schadeherstel voor alle automerken.

Pon Center is dé dealer van Midden Nederland. Met ruim 15 vestigingen kunnen we aan al jouw mobiliteitswensen voldoen. Samen met onze universele leasemaatschappij Pon Center Autolease en universeel schadeherstelbedrijf Pon Center Autoschade bieden wij een totaalconcept aan mobiliteitsdiensten. De circa 750 medewerkers die werkzaam zijn binnen onze vestigingen zetten zich dagelijks in om jou optimaal mobiel te houden, met plezier en trots voor onze merken.

WHAT'S YOUR DRIVE?

Bij Pon Center zijn we op zoek naar wat de mens achter de functie bijzonder maakt. Want iedereen heeft een drive. Iets waar je 's ochtends mee opstaat en denkt: 'Daar doe ik het voor!'. Bij ons gaat het dus niet allen om het opvullen van die ene vacature, maar om het vinden van de mens die daar echt kan uitblinken!

DE BESTE VOORWAARDEN VOOR DE BESTE MENSEN

Goede arbeidsvoorwaarden zijn bij ons standaard. Wij willen graag dat onze medewerkers met passie en plezier hun werk doen. Je kunt er dus op rekenen dat wij veel aandacht besteden aan jouw tevredenheid.

Een goed salaris

Korting op Pon-producten

Pon Fit

Een goed pensioen

Collectieve zorgverzekering

PASSION TO PERFORM, TRUST TO ACT, ACT RESPONSIBLY AND MAKE IT FUN