Overslaan naar content

Meewerkend Voorman Audi Amersfoort

Op locatie
 • Amersfoort
Werkplaats

Functieomschrijving

Zet je carrière in een hogere versnelling!

Of je nu net start of al lang als Meewerkend Voorman meeloopt, je wilt jezelf blijven ontwikkelen. Bij Pon Center kan dat. Zo kun je jouw kennis verdiepen aan de Academy en liggen er volop kansen om door te groeien. Samen met collega’s die – net als jij – mobiliteit in het hart hebben zitten. Klinkt goed? Dan stellen we ons graag even voor!


Hi, wij zijn Pon Center…
Een samenvoeging van Muntstad en Pon Dealer Groep. Twee grote dealerorganisaties die de handen ineen hebben geslagen. Met alle ontwikkelkansen die daarbij horen. Welke dat zijn? Lees je zo, want we vertellen je eerst wat je als Meewerkend Voorman gaat doen.


Wat ga ik als Meewerkend Voorman precies doen?
Maak je maar klaar voor een baan vol met uitdagingen en verantwoordelijkheden, want bij Pon Center is geen dag hetzelfde en zorgen we voor veel afwisseling dat jouw werk leuk houdt. Je werkt mee met de monteurs en voert onderhoud en reparaties uit, stelt diagnoses en spoort storingen op. Ook verricht je APK-keuringen. We snappen dan ook dat je moet beschikken over de juiste tools. Een prettige en ruime werkplek? Moderne informatiesystemen en gereedschap? Bij Pon Center is het 'inbegrepen'.


Je ondersteunt de werkplaatschef met o.a. de planning en het aansturen van de monteurs. Bij afwezigheid van de werkplaatschef draag jij de verantwoordelijkheid. Jouw kennis en enthousiasme zorgen ervoor dat onze klanten weer tevreden en veilig de weg op gaan. Je werkt zelfstandig, maar je weet ook dat je er als collega’s bent om elkaar te helpen.

Details

Wat moet je kunnen?

Je bent een gemotiveerde teamleider die collegiaal en klantgericht is. Je vindt het leuk jezelf te (blijven) ontwikkelen door middel van training en opleiding. Naast dat jij je helemaal op je gemak voelt als het gaat over autotechniek, voldoe je aan de volgende criteria:

 • Een afgeronde opleiding tot Eerste Autotechnicus en Hoogvolt technicus
 • Minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie
 • In het bezit van rijbewijs B

Je werkt graag in teamverband, kunt organiseren en bent goed in het aansturen van collega’s. Je werkt nauwkeurig en vindt het leuk om mee te groeien met de nieuwste technieken. En ook belangrijk: je hebt gevoel voor humor en bent een prettige collega.


Hoe we een Meewerkend Voorman waarderen?

 • Met een mooi salaris en goede reiskosten- en pensioenregelingen.
 • Met kortingen op zorgpremies, auto’s, leasefietsen en meer Pon producten.
 • Met veel ontwikkelkansen, bijvoorbeeld aan de Pon Academy.
 • Met de mogelijkheid om in overleg flexibel te werken.
 • Met een ruime, moderne werkplek, inclusief de nieuwste gereedschappen.
 • Met collega’s die jouw passie voor auto’s delen

Doen?

Loop gerust bij een Pon Center binnen. Om de sfeer te proeven. Of om een praatje met een (aanstaande) collega te maken. Al overtuigd? Pon Center hecht veel waarde aan diversiteit dus iedereen is welkom om te reageren.


Stuur je sollicitatie in via de button "Solliciteren". Nog een paar vragen? Beantwoorden we graag via [email protected] of bel met de afdeling HR op op +31 85 071 4934 als je nog vragen hebt.

Welkom aan boord?!

Op locatie
 • Amersfoort
Werkplaats

of

Apply with Indeed onbeschikbaar
Op locatie
 • Amersfoort
Werkplaats